Vizitatori

Va invitam la Construct Expo, Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, lider pe piata evenimentelor de profil din Romania, care va avea loc intre 08-11 martie 2018.

Construct Expo se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand un design inovator, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

In cadrul Construct Expo, veti avea ocazia sa incheiati contracte, sa semnati parteneriate, sa achizitionati direct produsele expuse si sa participati la conferintele informative, demonstratiile si celelalte evenimente organizate.

In ofertele companiilor expozante, veti regasi: produse si sisteme pentru constructii si amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.

CONSTRUCT EXPO se va desfasura in aceeasi perioada cu: AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPOENERGIE – Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati .

Program de vizitare:

08-10 martie 2018: intre 10.00-18.00

11 martie 2017: intre 10.00-16.00

Cum ajungeti la Romexpo?

Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere. Click aici pentru harta RATB.

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 3 ron/ora